RIGO & Partners

Prof. Dr. Ir. Jean Marie RIGO

Als professor voor niet-metalen constructiematerialen en directeur van het universitair Laboratorium voor Bouwmatialen sinds 1984, is Jean-Marie RIGO altijd actief geweest in het onderwijs en onderzoek op de Universiteit van Luik.

Met behoud van zijn part-time activiteit in de academische wereld als hoogleraar, werd hij in 1993 lid van de technische directie in de onderneming WUST, een bouwbedrijf aanwezig in Wallonië, Brussel, Luxemburg en Duitsland.

In 1997 stichte hij een advies- en ingenieursbureau op het gebied van civiele techniek en algemene constructie, waarin zich de activiteiten van expert en consultancy ontwikkelden. Met zijn rijke ervaring in de industrie, blijft hij doorgroeien als expert en consultant op het gebied van kwaliteit, veiligheid en milieu.

Prof. Dr. Ir. Jean-Marie RIGO heeft altijd bijzondere aandacht besteed aan vorming. Zowel als professor aan de vakgroep ARGENCO van de Universiteit van Luik, en voor zijn raadgevende ingenieurs-team.
2 AUGUSTUS 2021
FRANÇAIS
 
DEUTSCH
 
ENGLISH
 
NEDERLANDS
 
© by RIGO & PARTNERS //
// Webdesign www.studiodreizehn.be studiodreizehn | grafikdesign und konzeption | eupen // Webprogrammierung www.designwerkstatt.be designwerkstatt - Webdesign, Konzeption, Design und Umsetzung von interaktiven Projekten