RIGO & Partners

Profiel

Sinds de oprichting van het bureau in 1997 door Dr. Ir. Jean-Marie RIGO, professor aan de universiteit van Luik heeft het zijn werkterrein steeds verder ontwikkeld. Zo heeft Prof. Dr. Ir. Jean-Marie RIGO zich geleidelijk verder omringd door medewerkers met een erg gevarieerde ervaringen, die zij hebben kunnen verwerven in de bouwwereld.

Sinds 2008 opereert het bureau onder twee vennootschappen, RIGO & Partners in België en RIGO & Partners Lux, zijn naamgenoot in het Groothertogdom Luxemburg.

In 2010 opent RIGO en Partners een bureau in Brussel.

Gesterkt enerzijds door de academische en professionele ervaring van Prof. Dr. Ir. Jean-Marie Rigo, en anderzijds door de veelzijdigheid en diversiteit van het team, is RIGO & Partners een advies- en ingenieursbureau dat met haar diensten alle facetten op het gebied van constructie kan behandelen.

Het bureau is :

- lid van ABEX [www.abex.be/]
- lid van de Kamer van Experten van het Groothertogdom Luxemburg [www.chambre-expert.lu/]
- drager van de kwaliteitslabel CoQual [www.coqual.be/]

Prof. Dr. Ir. Jean-Marie RIGO is houder van het certificaat EUROCERTICE [www.eurocertice.org/] en beëdigd voor de rechtbanken van het Groothertogdom Luxemburg.
2 AUGUSTUS 2021
FRANÇAIS
 
DEUTSCH
 
ENGLISH
 
NEDERLANDS
 
© by RIGO & PARTNERS //
// Webdesign www.studiodreizehn.be studiodreizehn | grafikdesign und konzeption | eupen // Webprogrammierung www.designwerkstatt.be designwerkstatt - Webdesign, Konzeption, Design und Umsetzung von interaktiven Projekten