RIGO & Partners

Aankomst

[2013 03] Grégoire LENELLE, M.Sc. in Architecture (ULg), joins the team.

[2012 05] Florence FRANSSEN, ir. architect (UCL), joins the team.

[2011 09] We welcome a new team-member Mathieu BARBASON, M.Sc. in Aerospace Engineering (ULg).

Matthieu is also PEB certificator and currently researching on air-movements within buildings for his Ph.D. thesis at the Unviersity of Liège.
Hence, he will be a valuable support for the team in matters of building physics, HVAC and similar.
As a result, the team broadens its competences in these fields.

[2010 09] Wij hebben het genoegen, een nieuwe Senior-Ingenieur in ons team te ontvangen: Luc TOUSSEYN, Burgerlijk Ingenieur Bouwkunde (UGent). Samen zullen we onze activiteiten vanuit ons nieuwe kantoor in Brussel uitbreiden in en rond Brussel en in Vlaanderen.

“Recent had ik de gelegenheid in contact te komen met Prof. Jean-Marie RIGO en met zijn team.
Onder de indruk van de competentie en de kwaliteit van het bureau RIGO & Partners, heb ik besloten dit team te komen versterken en samen de activiteiten in Brussel en Vlaanderen te ontwikkelen.
Vriendelijke groet “
Luc Tousseyn ir.

[2010 01] Het team is verheugd om een nieuwe medewerker: Eric SCHOFFENIELS, Senior-Engineer en Burgerlijk Ingenieur Bouwkunde.


Team

Evolutie

[2010 08] Wij bieden u vanaf nu ook vanuit onze zetel in Brussel de diensten aan van:

- Gerechterlijke of minnelijke expertises
- Technische adviezen
- Kwaliteitsbegeleiding
- Arbitrages

Graag helpen wij u voor het oplossen van al uw problemen voor, tijdens of na het realiseren van uw bouwproject.

Werkdomein


Nieuwe website

[2014 01 30] RIGO & Partners - the video
RIGO & Partners by www.produwebtv.be/


[2010 08 17] Nieuwe taalversie
Gezien de opening van ons kantoor in Brussel, we wilden onze website beschikbaar in de drie belgische talen.

[2009 08 15] Nu online!
Met dank aan Beatrice Kolvenbach van STUDIODREIZEHN, en aan Johannes Niessen van DESIGNWERKSTATT en aan de PIXELBAR crew!

www.studiodreizehn.be
www.designwerkstatt.be
www.pixelbar.be

Arbitration

Arbitrage, een vorm van alternatieve geschillenbeslechting, is een juridische techniek voor de beslechting van geschillen buiten de rechtbank, waarin de partijen bij een geschil de zaak voorleggen aan een of meer personen - de scheidsrechters, scheidsrechters of scheidsgerecht - door wiens beslissing zij instemmen met worden gebonden. Het is een schikking techniek waarbij een derde partij een overzicht van de zaak en legt een besluit dat bindend is voor beide partijen.

Arbitrage is particuliere rechtspraak (rechtspraak buiten de gewone rechter om). Bij overeenkomst kunnen partijen tussen hen bestaande en/of toekomstige geschillen aan arbitrage onderwerpen. Zij verbinden zich dan ertoe de desbetreffende geschillen voor te leggen aan arbiters (particuliere rechters), die ter zake een voor partijen bindende beslissing geven.

[Wikipedia]

Voor het eerst heeft prof. Jean-Marie RIGO geweest als scheidsrechter aangesteld. Zijn vonnis, de zogenaamde award, werd uitgebracht in mei 2009.

Jobs

16 MAI 2021
FRANÇAIS
 
DEUTSCH
 
ENGLISH
 
NEDERLANDS
 
© by RIGO & PARTNERS //
// Webdesign www.studiodreizehn.be studiodreizehn | grafikdesign und konzeption | eupen // Webprogrammierung www.designwerkstatt.be designwerkstatt - Webdesign, Konzeption, Design und Umsetzung von interaktiven Projekten